Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /mnt/web201/e1/85/52978485/htdocs/WordPress_01/wp-includes/functions.php on line 4777

pH-Druppels voor een gezonde zuur-base balans

Ondersteun je lichaam in het behoud van een gezonde zuur-base balans. Vayuvit® pH-druppels zijn zeer effectief in het tegengaan van verzuring en helpt opgebouwde verzuring te neutraliseren. Verzuring is een geleidelijk proces van vele jaren en naar mate je ouder wordt is het lichaam minder in staat om zure afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Door opeenhoping van zuren raakt het lichaam steeds ernstiger verzuurd en is ontzuren noodzakelijk. Voed je lichaam met alkalische mineralen en breng de pH-balans weer in evenwicht.
Een goede zuur-base balans heeft een gunstige invloed op de gezondheid en is onder meer belangrijk voor behoud van sterke botten, gezond kraakbeen en voor soepele gewrichten en spieren. Bovendien is een lichaam met een gezonde zuur-base balans minder vatbaar voor ontstekingsachtige reacties.

Vayuvit pH-druppels de meest effectieve pH-druppels verkrijgbaar

Zuur base balans in evenwicht met alka line water

Alkaline druppels van Vayuvit

Vayuvit pH-druppels zijn de meest complete pH-druppels waarmee je het lichaam ondersteunt bij de afvoer van zure afvalstoffen en het herstellen van je zuur-base balans. Deze pH-druppels worden in Amerika en Azië door miljoenen mensen al vele jaren gebruikt.  Al vanaf 2012 levert Vayuvit pH-druppels in Nederland en België en er zijn inmiddels veel vaste gebruikers die hebben ondervonden wat een gezonde pH-balans voor je kan betekenen. We beseffen steeds beter hoe belangrijk een gezonde zuur-base balans voor het lichaam is. Vayuvit pH-druppels worden preventief gebruikt om verzuring te voorkomen maar ook om oude opgeslagen zuren te neutraliseren.

Vayuvit pH-druppels is een sterk alkalisch mineralenconcentraat in de vorm van kleur-, geur- en smaakloze druppels die aan het water kunnen worden toegevoegd. Door 3 druppels toe te voegen aan een glas water stijgt de pH-waarde naar pH9 ~ pH9.5. Door het drinken van alkaline water wordt het lichaam ondersteunt in het neutraliseren van zuren. Vayuvit pH-Booster is in Nederland ontwikkeld één flesje Vayuvit pH-druppels bevat 35ml en gaat ca. 2 maanden mee.

ZUUR BASE BALANS

Vayuvit pH Booster
Uniek mineralenconcentraat ter ondersteuning van een goede gezondheid

ALKALINE WATER MAKEN

Bekijk hier de video hoe je met drie druppels Vayuvit pH Booster een sterk glas alkaline water maakt

ONLINE BESTELLEN

Direct uw Vayuvit pH-druppels zonder verzendkosten bestellen in onze webwinkel

Alkaline Water Voor Een Goede Zuur Base Balans

Menu