Wij plaatsen geen nieuwe reviews meer. Door de niewe regelgeving mogen wij geen medische claims doen. Ook niet als andere dit op onze site willen plaatsen.  En omdat de meeste reviews medische claims bevatten moeten wij deze censureren en de claims vervangen door xxxx. Heel vervelend allemaal. Vele duizenden gerbuikers gingen u al voor. Wij leveren pH-druppels sinds 2011 en hebben inmiddel een grote vaste groep gebruikers opgebouwd. Zij ervaren de voordelen van het gebruik van onze pH-druppels. Ervaar het zelf ook.!!

 

Review

Op deze pagina vindt u reviews die achter zijn gelaten op onze vorige Vayuvit website. Deze website is vervangen in mei 2014 door de huidige website. Een deel van de reviews is verloren gegaan en ook de waardering is met kopiëren verloren gegaan. Voor nieuwe reviews kunt u bij de producten zelf kijken op deze pagina. 

 

Review by Mike

Door jarenlang veel eiwitten gebruikt te hebben voor mijn sport pluk ik nu de zure vruchten. Veel klachten die allen te wijden zijn aan verzuring door te veel aan eiwitten. De sport heb mij veel moois gebracht maar laat nu toch ook zijn mindere kant zien. Ik ben nu 6 maanden bezig om mijn balans weer op peil te krijgen want ik ben een echte zuurpruim nu. Naast de druppels let ik ook op mijn voeding en de meeste klachten worden minder. Het is mij wel duidelijk dat je phwaarde balangrijk is.


Mike Amsterdam
07-4-2014 Amsterdam (Geplaatst op 07-4-14)


 

Review by patricia Schel 

Ik ben een tijdje gestopt omdat ik niet overtuigd was van de werking. De pijn door XXXX was dragelijk. Alleen een week of twee nadat ik gestopt was werden de pijnen weer erger. Dus ben ik weer begonnen en dat is nu een week of drie geleden. De problemen worden weer wat dragelijker. Als het zo is dan moet ik maar bljven gebruiken. En ik probeer ook wat beter op mijn voeding te letten. Voorheen at ik ieder dag kaas. In de ochten en middag. Dat doe ik nu niet meer. men zegt dat kaas ook verzuurd. Nou ja we doen het er maar mee.

Patricia Schel
21-3-2014 Sassenheim (Geplaatst op 21-03-14)


 

Review by Ferdinand Pater 

Al jaren kampte ik met een verhoogd urinezuur gehalte. Regelmatig moet ik bloedonderzoek laten doen. De huisarts vinkt dan ook altijd het urinezuur gehalte aan op het onderzoekformulier omdat ik ook al jaren veel last van jicht heb. En al jaren is mijn urinezuur te hoog. Nu ik ca. 7 maanden geleden begonnen ben met jullie druppels had ik voor twee maanden terug een normale urinezuurgehalte en de uitslag van gisteren was ook weer goed. Ik verelde mijn huisarts dat ik met de druppels ben begonnen en deze zei mij dat ik er dan maar mee moest doorgaan.
Bedankt en vriendelijke groet. Ferdinand (Geplaatst op 13-03-14)


Review by Ferdy

Dankzij vayuvit heb ik veel minder last van XXXXaanvallen dan voorheen het geval was. Ik heb ongeveer een jaar geleden 4 flesjes besteld en ben nu aan het laatste flesje bezig. Ik heb zojuist opnieuw 4 flesjes besteld en als het aankomende jaar net als afgelopen jaar verloopt ben ik zeer tevreden.

Met vriendelijke groeten,

Ferdy (Geplaatst op 28-01-14)


 

Review by Duncan

Vanwege mijn )!(&^ ben ik juni 2013 met druppels van alka begonnen. Ik merkte meteen dat mijn )!(&^ minder werd. Begin september ben ik overgestapt op vayuvit en ook hiermee zijn je )!(&^aanvallen steeds minder geworden en ben ik voor het eerst sinds jaren de feestdagen doorgekomen zonder een nieuwe )!(&^aanval.
Vayuvit heeft voor mij de beste prijs/kwaliteit.

Duncan (Geplaatst op 05-01-14)


Review by J.S. Karstens

Ik ben nu bijna een jaar geleden overgestapt naar jullie druppels. Deze werken ook goed voor mij maar ben nu wel goedkoper uit. Ik ga nu 4 flesjes tegelijk bestellen en zou daar bijna een jaar mee kunnen doen. Nog bedankt voor alle informatie. (Geplaatst op 18-12-13)


 

Review by Peter M.

Het gaat beter met de J!@&t en ik ben er tevreden over. (Geplaatst op 29-11-13)


Review by Marcel v.Loon

Beste Marco,

Hier weer een berichtje van mij.
Ik heb wederom besteld want ik ga nog steeds goed. Top.

Groet, Marcel. (Geplaatst op 13-11-13)


Review by F. van Beusekom

Ik gebruik nu al zeker 7 jaar phdruppels. Eerst liet alkazone meenemen vanuit Amerika. (mijn broer was piloot) Later ben ik overgestapt naar alkalife toen deze hier werden aangeboden. Daarna werd alkazone ook in NL aangeboden en ben ik weer overgestapt naar alkazone. Nu weet ik dat door toedoen van alkalife de alkzone druppels niet meer in europa verkocht mogen worden en heb een alternatief in vayuvit gevonden. Deze gebruik ik sinds begin 2013. Ze bevallen mij prima en zal deze blijven gebruiken. Mijn complimenten en dank. Ik ben een zeer tevreden gebruiker.

Fred (Geplaatst op 23-10-13)


 

Review by Chris

Ik had al een jaar of 8 last van jichtaanvallen die steeds erger begonnen te worden.
In maart ben ik begonnen met het gebruik van ph booster. Ik geloofde er helemaal niets van en wou er eigenlijk ook niet aan beginnen. Gelukkig heeft Gini doorgezet en ben in lange tijd niet zo fit geweest. Ik heb zelfs deze hele zomer door kunnen tennissen. Dat terwijl ik da laatst vijf jaar steeds vaker moest afzeggen omdat ik niet meer kon lopen, laat staan tennissen. Ik ben dan ook zeer tevreden en blij dat er een goede alternatief is waarbij ik gebaat ben.

Dank en groet,

Chris en Gini
(Geplaatst op 13-10-13)


Review by Margreet

Ik heb van mijn huisarts geleerd pijn een cijfer te geven om de mate van pijn te communiceren.
0= geen pijn en 10=is de meest denkbare pijn. Zonder medicijnen was mijn pijn meestal een 7 tot 8. Met medicijnen een schommelde het tussen een 2 en 6. En nu na 6 maanden gebruik van de druppels schommelt het tussen 1 en 4. In het begin moest ik nog wel eens een diclofenac nemen maar dat wordt steeds minder en is de pijn steeds vaker een 1. Ik ben dan ook zeer tevreden. (Geplaatst op 29-09-13)


Review by Henk S. Groningen

Vayuvit,

Ik heb nu 6 maanden de druppels gebruikt en ben aan mijn derde flesje begonnen. Ik ben nog niet geheel vrij van j!(&t al merk ik wel dat de klachten minder zijn dan voorheen. Een aanval was minder pijnlijk dan gewoonlijk en veel sneller dan anders weer weg. Voorlopig ga ik er mee door.

Gruun't Uut grunn (Geplaatst op 18-09-13)


Review by Moontje

Hier nog een berichtje van mij.
We ware in Turkije op vakantie en ben daar twee stellen tegen gekomen die ook jullie phdruppels naar tevredenheid gebruiken. Ik had al alle vertrouwen in jullie maar het is goed te zien om andere mensen te ontmoeten met dezelfde positieve ervaringen. Ik ga nu weer bestellen.

Groetjes Moontje (Geplaatst op 26-08-13)


Review by Johan van Galen, Wijk Bij Duurstede

.............................*
Ik ben zeer tevreden.

Met vriednelijke groet,
Johan van Galen, Wijk Bij Duurstede

* redactie heeft het gehele verhaal verwijderd omdat deze vol met medische claims staat. Deze claims mogen wij volgens de nieuwe wetgeving niet meer op onze site paatsen. (Geplaatst op 02-08-13)


Review by Gerard

Kwaliteit

 

Prijs

 

Waarde

 

Mijn vriend en ik zijn tevreden over het verloop van de aankopen en de baat die wij er bij hebben. Met name ik ervaar een grote verbetering in mijn jXXXprobleem.

Gerard Den Haag (Geplaatst op 09-04-14)

Review by Joop

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Ik heb nu 3 flesjes leeg en heb gewoon minder last van pijn in de gewrichten.
voor de hoge bloeddruk moet ik verschillende medicijnen slikken, waarvan er ook met bijwerkingen zijn die de nierfunctie beïnvloeden.
bij controle door de huisarts werd laatst ernstige verzuring vastgesteld
Bij de laatste controle was dit zo goed als verdwenen en waren de testresultaten beter als ze ooit geweest waren.
Bedankt voor de informatie en succes met uw product. (Geplaatst op 06-10-13)

Review by J.de Jong

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Ik heb veel minderlast van een stijve nek en pijnlijke schouders sinds ik ben begonnen met het letten op mijn ph waardes. Ik ben helemaal gestopt met het drinken van frisdranken en gebruik nagenoeg geen suiker meer. Ook uw druppels hebben bijgedragen aan het herstellen van mijn zuurbalans. Vermoeidheid is ook minder en ik slaap beter. Bedankt voor alle informatie die u mij verschaft heeft en succes met uw producten.

Janny de Jong, Hoogkarspel (Geplaatst op 27-05-13)

Review by Joke

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Ik was vandaag van plan weer twee flesjes te bestellen voor mij en mijn moeder maar toen kwamen we jullie artikel tegen in de bijlage van de telegraaf. We bestellen er nu maar gelijk 4 met de kortingcode. We zijn al meer dan een jaar vaste gebruikers van jullie druppels. Eerst die van alkazone en nu van jullie nieuwe merknaam en zijn zeer tevreden. De pijnen waar mijn moeder mee te kampen heeft gehad is door het gebruik veel minder geworden. En ik ben overtuigd van het verzuringverhaal zoals je overal kunt lezen op internet. Ik gebruik het dan ook preventief om later niet met de zelfde problemen opgezadeld te worden als mijn moeder.
(Geplaatst op 08-05-13)

Review by Joop

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Goed ontvangen en snel geleverd. Ik heb er maar gelijk 4 besteld vanwege de postieve berichten die ik van mijn collega ontving. Hij heeft ook altijd last van J!(&^ maar sinds hij jullie druppels gebruikt niet meer. Ik heb ook J!(&^, minder erg dan mijn colega, maar ik ga toch ook aan de druppels. Jullie eboek heeft veel duidelijk gemaakt over hoe het werkt met verzuring enzo.

Gr. Joop (Geplaatst op 05-04-13)

Review by Janny en Joop

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Beste,

Samen staan we sterk. We zijn trouwe gebruikers van ph booster want we zijn overtuigd van het belang van het ontzuren. Op later leeftijd krijg je nou eenmaal problemen die veroorzaakt worden door verzuring. Ik ben jaren assistent geweest in een geneeskundigepraktijk en heb veel mensen dankzij ontzuren zien opknappen van kwaatjes die ouderdomsverschijnselen worden genoemd. Nu koop ik ze samen met mijn broer en beide hebben buren die ook gebruiken We kunne dus profiteren van de aanbieding bij 4 te gelijk kopen. Dit is een tip die ik andere wil meegeven.

met vriendelijke groetjes Janny en Joop (Geplaatst op 05-04-13)

Review by David Mutsears

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Een prima koop. 4 flesjes voor 85euro. Ook zonder aanbieding zijn ze goedkoper dan waar ik ze eerst kocht, de inhoud is meer en de samenstelling is beter.

Vriendelijk groeten,

David Mutsears
Kaatsheuvel (Geplaatst op 27-02-13)

 

 

 

Review by Dorothea

 

 

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

 

 

Ik gebruik al geruime tijd ontzurende supplementen vanwege mijn nogal verzurende levenstijl. Voorheen nam ik druppels en tabletten, maar nu alleen nog maar jullie druppels. En ook nu ondervindt ik geen gelvolgen meer vanwege mijn veslavende (maar slopende) levensstijl. Ik weet dat het geen vrijbrief mag zijn om ongezond te leven nu ik geen problemen ondervindt. Maar ja, vroeg of laat zal ik uiteindelijk wel de deksel op m'n neus krijgen. Voorlopig ben ik gered en kan ik er nog even tegenaan.

Houdoe en de groeten uit Cuijk van Doortje
(kom maar op met de puntjes voor korting ;-)) (Geplaatst op 31-07-13)

 

 

Review by Peter van Mourik

 

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Prijs

 

 

 

Voor mij werkt dit prima en ik ken inmiddels meerdere personen die er baat bij hebben. Jammer van de beperkingen die opgelegd zijn m.b.t. het verkondigen van de werking. Ik heb dan ook de petitie ondertekend.

* petitie "Handen af van de homeopathie" ook ondertekenen. Volg deze link http://petities.nl/petitie/handen-af-van-de-homeopathie
(Geplaatst op 18-07-13)

 

 

Review by Patrick

Kwaliteit

 

Prijs

 

Waarde

 

Werkt goed.

Ik ben al een tijdje bezig om mijn (urine) ph waarde omhoog te krijgen. Deze was structureel te laag en schommelde tussen de ph5 en 6.5. Zelfs met s'ochtend water met citroen en veel komkommers eten kwam ik niet boven de ph6.5. Nu na 6 weken heb ik voor het eerst ph7 gehaald.

Bedankt en groet. Patrick (Geplaatst op 10-07-13)

Review by Bert

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Ik heb zojuist weer een nieuw flesje bij jullie besteld. Mijn j!(&t is nog steeds weg en daar ben ik zeer blij mee. Ik begin er echt in te geloven.

Bert. (Geplaatst op 24-06-13)

Review by Fam. Bentinck

Kwaliteit

 

Prijs

 

Waarde

 

Beste,

We gebruiken uw druppels nu bijna 3 weken. Naar aanleiding van een stukje dat wij gelezen hebben in de telegraaf zijn wij hiermee begonnen. Nu wil het dat wij afgelopen weekend met iemand in gesprek zijn gekomen die vayuvit al langere tijd gebruikt en er zeer tevreden mee is. Ook deze dame heeft last van a*****s en zij heeft nu veel minder last van p***n dan voorheen. Het heeft bij haar wel 3 maanden geduurt voordat er enige verbetering in kwam. Zij heeft ons uitgelegd dat het bij a******s lang duurt voordat er positieve effecten optreden. Dit komt door de lange periode van opbouw van zuren in de gewrichten. Dit verhaal heeft ons gesterkt om er mee door te gaan en we hopen op eenzelfde positive ervaring.

Met hartelijke groet,

Fam. Bentinck, Landgraaf (Geplaatst op 03-06-13)

Review by Carel van Maanen

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Zoals gezegd zou ik u op de hoogte houden van mijn bevindingen. Donderdag voor het pinkesterweekend begon er een )!(&^aaval op te komen. Ik dacht nog van, nee he, daar gaan we weer. 2 weken kramperen op de bank. Zonder dat de pijn echt doorzette is de aanval zondag weer verdwenen en ik heb nu nergen niks geen last meer van. Misschien dat hij nog toe gaat slaan maar dit is wel een nieuwe positieve ervaring voor mij.

Carel (Geplaatst op 23-05-13)

Review by A. Miedema

Kwaliteit

 

Prijs

 

Waarde

 

Lees ik net op zo'n gezondheidssite waarbij een "specialist" de heer Jan Ide de Jong (Orthopedisch chirurg ) de vraag beantwoordt of phdruppels tegen J!€$T helpen. Hij beantwoord de vraag met, waarschijnlijk niet, maar kwaad zal het niet kunnen.
Nu ben ik zelf al 2,5 jaar van de J!€$T af met phdruppels en heb alle merken gehad. Ik ben denk ik de "specialist" op dit gebied ;-) Met als resultaat dat ik van de medicijnen af ben die ik jaren heb moeten slikken en ik heb ook geen J!€$T meer. Wie weet het nu beter.

Bert (Geplaatst op 14-05-13)

Review by P. van Weersch

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Het belang van ontzuren is mij wel duidelijk maar met alleen letten op mijn eetpatroon letten redt ik het niet. De pH waarde van mijn ochtenduring bleef onder de 6. Na begonnen te zijn met vayuvit zakte de pH eerst verder weg maar ging na 2 weken stijgen. Mijn pH is nu net iets onder de 7 en gaat dus de goede kant op. (Geplaatst op 10-05-13)

Review by Mevr. Wiellaart

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Beste,

ik ben nu 4 weken bezig met alkaline water te drinken maar heb ik nog steed pijn in mijn schouder en nek. Ik vraag me af of dit wel gaat werken voor mij. Tot nu toe heb ik er nog geen baat bij.

Hoogachtend,
Mevr. Wiellaart , Huizen (Geplaatst op 09-05-13)

Review by Anne de Wit, Uithoorn

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Ik heb jaren met klachten gelopen van mijn A$($!(!t.* Nu na 3 maanden zeker voor 50% minder klachten. Al zou het hier bij blijven dan is het voor mij een geslaagde missie om met uw product te beginnen. Ik ben dan ook zeer blij ermee en mijn huisarts raade mij aan er mee door te gaan. Hij redeneerde dat als het werkt werkt het. Hij zou het zelf niet voorschrijven maar hij kan zich wek vinden in het klachtenpatroon dat door verzuring kan ontstaan.
U heeft aan mij een vaste gebruiker, Ik ben nu twee geleden aan mijn tweedde flesje begonnen dus zal pas over 8 weken weer bestellen. Ondertussen vertel ik iedereen met klachten waarvan ik denk dat het door zuren komt over jullie. Ik hoop dat er meer mensen mee zijn geholpen net als ik.

Met vriendelijke groetjes. Ann de Wit

*i.v.m. regelgeving ziektebeeld verwijderd. (Geplaatst op 09-05-13)

Review by Peter

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Wederom snel in huis service blijft onveranderd. Mooie nieuwe site. (Geplaatst op 29-04-13)

Review by J. Klopper

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Ik ben nu 4 weken bezig en kan zeggen dat de pijn in mijn gewrichten begint af te nemen. Ik ga er zeker mee door en zal vast een nieuwe bestellen zodat ik niet zonder kom te zitten.

Janna Klopper (Geplaatst op 23-04-13)

Review by Marcel v.Loon

Waarde

 

Kwaliteit

 

Prijs

 

Beste Marco,

Ik heb je toegezegd mijn bevindingen met vayuvit met je te delen. En dat wil ik bij deze dan ook graag doen. Ik ben nu 3 maanden met de vayuvit druppels bezig en ben nog steeds j!(&^vrij. Dat betekend voor mij dat ze net zo goed hun werk doen als de alkazone die je eerder verkocht. Ik ben nog steeds helemaal blij met je.

Groet, Marcel. (Geplaatst op 15-04-13)

Review by Bert

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Ik ben sceptisch begonnen na het boek te hebben gelezen met de druppels. Nu ik 2 maanden verder ben ben ik voorzichtig optimistisch. De afgelopen week een )!@&^aanval gehad maar was binnen twee dagen weg en ik heb hem zonder diclofenac te hoeven gebruiken doorstaan. Als dit een voorbode is voor de rest van het verloop dan denk ik dat jullie toch gelijk gaan krijgen.

Bert. (Geplaatst op 12-04-13)

Review by Carel van Maanen

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Bedankt voor het ebook. Soms lastig te lezen. jammer dat ik hem niet kon printen. Ik heb zojuist mijn eerste bestelling gedaan en ben neutraal met mijn beoordeling. Ik houd jullie op de hoogte.

C. v. Maanen (Geplaatst op 08-04-13)

Review by Caro

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Ik ben blij dat ik met jullie producten in aanraking ben gekomen. Al vanaf de gezondheidsbeurs waar ik jullie voor het eerst aantrof gebruik ik jullie phdruppels en het heeft mijn leven een stuk aangenamer gemaakt. (Geplaatst op 06-04-13)

Review by Moontje

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Fijn dat we weer bij je hebben kunnen bestellen. Ik begrijp niets van die actie van je "concurent". Ik vind het maar slappe zakken. Ik bestel nooit meer iets bij hun. Sterkte en succes.

Groetjes Moontje (Geplaatst op 28-03-13)

Review by K. van Son

Waarde

 

Kwaliteit

 

Prijs

 

Beste Vayuvit,

We waren een tijdje zonder komen te zitten nadt jullie geen alkason meer verkochten. De problemen van Ada werden toen steeds erger. Vooral de pijn in haar polsen. Nu ze weer is begonnen met de nieuwe is de pijn weer gezakt. We zijn ook nu weer tevreden.

Met vriedelijke groeten,

Karel en Ada van Son (Geplaatst op 20-03-13)

Review by Anniko

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Snelle, nette afhandeling van mijn bestelling.
Dank u hiervoor.

Anniko (Geplaatst op 15-03-13)

Review by Rob B Abcoude

Waarde

 

Kwaliteit

 

Prijs

 

Mijn j***t problemen werden zo erg dat ik mijn heil ben gaan zoeken in jullie druppels. Geloof me, er is niemand sceptischer dan ik wanneer het gaat om homeopathische middelen. Gezien de ernst van de aanvallen en de lapmiddelen die ik voorgeschreven kreeg heb ik me aan jullie druppesl gewaagd.
Ik kan me niet goed verwoorden nu omdat mijn j***t, zo als ik hem al jaren beleefde al niet meer herken. Ik heb na ik gestart ben 1 aanval gehad. Deze was minder erg en minder lang als gewoonlijk, zoals jullie mij al verteld hadden. Een 2de aanval heb ik nog steeds niet gehad. Al ben ik nog niet zo lang bezig, het verschil is voor mij wel merkbaar. Ik zal jullie over een paar maanden nogmaals vertellen hoe het met mijn J*****t gaat.

Gr. Rob (Geplaatst op 11-03-13)

Review by Janice

Waarde

 

Kwaliteit

 

Prijs

 

Hi, Ik zou graag uw phbooster op de Antillen willen gaan verkopen. Kunt u mij bellen. Ik ga voor vrijdag weer weg. dus graag snel als kan. 06-******** (Geplaatst op 10-03-13)

Review by Wil

Waarde

 

Kwaliteit

 

Prijs

 

Bedankt voor uw tijd en uitleg.
Ik heb vandaag alles ontvangen. (Geplaatst op 06-03-13)

Review by C.M.W. v. Wijk

Prijs

 

Waarde

 

Kwaliteit

 

Beste aquanizer,

Ik ben al vanaf het begin een vaste afnemer bij jullie. De alkazone druppels die jullie eerst importeerde zijn mij zeer goed bevallen. De druppels die jullie nu hebben gebruik ik nu 2 weken. Tot nu toe bevalt het goed, maar op langer termijn moet nog blijken dat ook mijn gebreken uitblijven. Wel heb ik diverse test gedaan met jullie nieuwe druppels en alle test zien er positief uit. De pH-waardes zijn goed en er wordt gebruik gemaakt van de volle mineralen en niet alleen sporenelementen. Ik heb dan ook nu weer alle vertrouwen in jullie en jullie nieuwe product.

Veel succes,

C.M.W. v. Wijk

(Geplaatst op 23-02-13)

Review by P. van de Weide Utrecht

Kwaliteit

 

Prijs

 

Waarde

 

Ook met deze nieuwe druppels alle test gedaan en hebben allen doorstaan. Eigenlijk nog iets beter dan alkazone want daar zat minder in.
gr. Peter (Geplaatst op 21-02-13)

Review by Manfred van Beusekom

Waarde

 

Kwaliteit

 

Prijs

 

Na dat u gestopt was met het verkopen van alkazone waren ook de druppels van mijn vrouw op. Ik ben niet naar uw concurrent gegaan omdat deze u op onorthodoxe wijze van de markt heeft geweerd. Maar door het niet meer kunnen bestellen van de druppels is de toestand van mijn vrouw weer enigszinds verslechterd. Door de A****s heeft zij weer wat meer pijn in haar handen en voornamelijk polsen. Al is de pijn dragelijker dan voordat zij is begonnen met de druppels, toch zijn wij gelukkig gestemd dat u een doorstart heeft kunnen maken. Ook nu heeft u weer een vast afnemenr aan ons. En ook nu zullen wij alleen uw druppels adviseren in onze vriendenkring.

Met vriendelijke groeten,

Manfred van Beusekom (Geplaatst op 21-02-13)

Review by Rob

Waarde

 

Kwaliteit

 

Prijs

 

Beste Marco, ik ben blij dat je er weer bent. Zonder jouw pH-druppels zou er geen alternatief voor mij zijn. dankzij jou goede voorlichting ben ik al meer dan 6 maanden J*** vrij.

Succes en bedankt.

groet Rob en Els (Geplaatst op 19-02-13)

Review by Nancy

Waarde

 

Kwaliteit

 

Prijs

 

Hoi Marco,

Fijn dat je weer online bent met je pH druppels. Het is ongeloofelijk wat alkalife je geflikt heeft maar je bent een doorzetter. Aan ons heb je een vast klant want jouw pH druppels hebben mijn leven een stuk dragelijker gemaakt.

Heel veel succes (Geplaatst op 14-02-13)