Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /mnt/web201/e1/85/52978485/htdocs/WordPress_01/wp-includes/functions.php on line 4777
Detoxen tegen verzuring

Een goede zuur-base balans is van belang voor je gezondheid.

Bij een verstoorde zuur-base balans blijven er meer zuren in het lichaam achter dan dat er geneutraliseerd worden. Je natuurlijke zuur-base evenwicht wordt hierdoor negatief beïnvloed. Een gezonde zuur-base balans draagt bij aan o.a. een gezond en stevig bottengestel, een goede werking van de spier- en gewrichtsfuncties en je lichaam zal minder vatbaar zijn voor ontstekingachtige reacties. Je lichaam kent talloze functies die alleen optimaal werken bij de juiste zuur-base balans. Om dit proces goed te kunnen regelen zal je lichaam dagelijks gevoed moeten worden met voldoende alkalische voedingsstoffen.

Bent u verzuurd?

Voor vrijwel iedereen geldt dat de zuur-base balans na de 30ste levensjaar richting verzuring gaat. Wanneer de zuur-base balans te veel naar de zure kant uitslaat hangt af van levensstijl, eetgewoontes en aanleg. Maar ook leeftijd speelt een belangrijke rol. Tijdens de stofwisseling ontstaan er zure afvalstoffen en naar mate we ouder worden is je lichaam steeds minder in staat deze op te ruimen. We weten inmiddels dat een licht alkalische toestand van je lichaam de meest ideale situatie is. Dit is ook de toestand waarin je lichaam verkeerde toen het geboren werd. Doordat de opbouw van zuren in het lichaam al begint vanaf dat je jongvolwassene bent is het goed te begrijpen dat veel mensen vanaf hun 40ste levensjaar gezondheidsproblemen gaan ondervinden. Zure vloeibare schadelijke afvalstoffen die je lichaam niet kan verwerken worden omgezet in vaste vorm en opgeslagen in Spier- vet- en bindweefsel. Om deze vloeibare zuren om te zetten in vaste vorm worden er basische mineralen uit o.a. je botten, nagels en haren gebruikt. In vaste vorm hebben ze niet direct invloed op je pH-waarde maar gaan vroeg of laat toch voor problemen zorgen.

Ontzuren met Vayuvit pH-druppels is de meest effectieve manier van ontzuren.
Breng je zuur-base balans weer in evenwicht!!
Ontzuren detoxen met alka druppels

Hoe belangrijk is je pH-waarde?

Tuinliefhebbers regelen de pH-waarde van gazon en bloemborder zodat deze er fris en gezond bij staan!
Liefhebbers van koi karpers regelen minutieus de pH-waarde van de vijver voor hun kostbare bezit!
Professionele telers, kwekers en landbouwers regelen de pH-waarde van hun gewassen. Zij weten dat een goede pH-waarde het verschil kan maken tussen een winst- en verliesgevende oogst!
Waarom zouden wij dan niet op onze pH-waarde moeten letten!?

Verzuring veroorzaakt…

Wat verzuring allemaal kan veroorzaken mogen wij hier niet vertellen. De kans is groot dat je hier terecht bent gekomen omdat je ergens naar op zoek was dat waarschijnlijk door verzuring veroorzaakt wordt. Er is hierover veel te lezen op internet. Websites die schrijven over wat verzuring kan veroorzaken bieden, als ze volgens de laatste wetgeving informeren, geen producten aan. Omdat wij wel een product aanbieden tegen verzuring mogen niet vertellen wat er door verzuring veroorzaakt wordt.

Wil je weten wat de gevolgen zijn van verzuring, informeer jezelf dan op internet.

Wil je iets doen tegen de verzuring en het herstel van je natuurlijke pH-balans stimuleren.
Dan ben je hier aan het juiste adres.

Menu